Ciorba de pitoance

de simona72 in , 13 Iul 2018 | 7462 vizualizari

COMENTARII (31)

Panacris 1

12.05.2019, 11:13

oanapl 1

25.07.2018, 23:30

Delicioasa!

dantes 1

18.07.2018, 08:11

Direct la favorite,trebuie sa o incerc si eu.

Valclaudia 1

17.07.2018, 22:11

revin sa salivez privind la pozele tale

simona72 1

17.07.2018, 16:13

Ksenya, nu a schimbat gustul rubarba, doar a acrit-o. Nu pot să spun că era o diferență dacă foloseam borș... Mulțumesc tuturor pt aprecieri!

Ksenya 1

17.07.2018, 07:54

interesanta reteta ta cu rubarba ,cum o fi ?

Ancutsa 1

16.07.2018, 10:23

Foarte interesanta!

Gheorghita_T 1

15.07.2018, 16:01

Arata foarte bine!

mirela0911 1

15.07.2018, 11:03

Nu stiu daca am mancat vreodata hribi, dar cu ciorba asta mi-ai facut pofta!

-Licurici- 1

15.07.2018, 07:19

Rocsi 1

14.07.2018, 22:23

Cat de bine arata ciorbita asta!

Cris2711 1

14.07.2018, 13:05

Si io vreau

Rahela Velicu 1

14.07.2018, 01:29

Valclaudia 1

13.07.2018, 22:32

delicioasa ciorba ta,Simonici!

Ina 1

13.07.2018, 22:05

n-am mancat niciodata dar sigur mi-ar placea

Constelatialeu 1

13.07.2018, 18:18

Gata m-am uitat atent la poze sunt si pe la noi ''pitoance'' din astea...uite ca acum nu-mi amintesc cum le zic tiganii care vin cu ele din padure...

Constelatialeu 1

13.07.2018, 18:16

Cand am citit titlul m-am dus cu gandul la ciuperci, mi-am zis in gand sigur trebuie s afie ceva cu ciuperci ca doar Fotomodelina bate-n lung si-n lat padurile....
PS. Eu m-am riscat si-am mancat la Paltinis.....

simona72 1

13.07.2018, 17:57

Madi )))))))

madi_marin 1

13.07.2018, 17:53

Simona, tocmai din cauza povestii de mai sus vreau sa stau linistita Si la Champignon ma uit cam ciudat

simona72 1

13.07.2018, 17:51

Madi, stiu ce zici. La inceput si mie imi tremura sufletul Eram pregatita cu o trusa de urgenta de fiecare data ) Tanti de la care am luat reteta mi-a povestit cum fata ei a stat in coma 4 zile de la niste ciuperci. Soacra fetii a gatit ciuperci si din greseala a strecurat si una care semana cu cele comestibile. Diferenta era de niste puncte albe pe palarie. Noi culegem doar trei feluri de ciuperci: hribi sau pitoance, galbiori si craite. Si inca ceva...hribii si galbiorii se comercializeaza si in magazinele mari...acestia sunt culesi tot din paduri. Ciupercile astea nu exista de cultura

madi_marin 1

13.07.2018, 17:43

Cred ca e foarte buna Eu nu am curaj sa mananc ciuperci culese din padure, chiar daca asta e facuta de cunoscatori

simona72 1

13.07.2018, 17:32

Multumesc mult pentru aprecieri! cu drag as vrea sa va pot servi cu o portie de ciorba...si nu numai

simona72 1

13.07.2018, 17:31

Dragilor, voi stiti ca noi iubim atat ciupercile cat si plimbarile prin padure. Am adaugat 2 poze in plus la reteta: una cu ciuperci si una cu locurile din Dumbrava Asta doar asa, ca sa intelegeti legatura dintre ele

MotanLaOale 1

13.07.2018, 17:28

buna buna

Bucataras Diana 1

13.07.2018, 17:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa