Ciorba de pește

de Gicuta in Ciorbe, 18 Ian 2016 | 4617 vizualizari

 

O ciorbita usor de preparat, gustoasa si sanatoasa.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cozi si capete de pește (am avut de crap si caras)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei rosu si verde(am avut congelat)
  • telina(am avut congelata)
  • o cescuta rosii pentru ciorba(preparate in casa)
  • 1 l bors (preparat in casa)
  • 3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • leustean si patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pește:

Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei.Cand incep sa se inmoaie turnam cca1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si potrivim gustul de sare.Adaugam rosiile pentru ciorba. Turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot atunci cand orezul este fiert. Peștele il punem la sfarsit si-l lasam doar cateva minute sa clocoteasca.Oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pește" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca, cu carne de porc