Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de JulyCris in Ciorbe, 14 Feb 2014 | 5166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne tocata(depinde de marimea oalei)
  • 1-2 oua
  • 3-4 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • suc de rosii(3 linguri)
  • radacinoase(optional)
  • patrunjel
  • 1 l zeama de varza
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Se pune apa la fiert. Cand a dat in clocot,se da focul mic si se pun perisoarele facute din:

-carnea tocata amestecata cu oul,sare sau delikat,o ceapa taiata marunt,patrunjel tocat si o mana orez(optional).

Se ia spuma de deasupra si se lasa sa fiarba cam 20 de minute. Intre timp pregatim legumele. Ceapa se curata si se toaca marunt,morcovul se da pe razatoare si se caleste in putin ulei pt un plus de culoare,ardeiul se toaca si el marunt. Cand supa nu mai face spuma,se adauga legumele taiate marunt si se lasa la fiert. Cand supa din oala a secat cam un sfert,se adauga zeama de varza si sucul de rosii. Aici,fiecare adauga dupa gust.Unora le place mai acra,altora mai putin acra. Se mai fierbe cam 15-20 de minute,se adauga o mana fidea,iar dupa ce ati oprit focul,patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Atentie la sare! Zeama de varza e si ea sarata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

babi5 1

17.02.2014, 12:12

Krystyan Trendy 1

23.12.2014, 10:15

foarte buna

UrsanMihaela 1

24.01.2018, 10:45

buna o ciorbita de perisoare

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza