Ciorba de fasole

de dariadeea in Ciorbe, 1 Iul 2013 | 3288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie de 800 g de fasole alba
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 felii telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • o cutie de rosii in conserva de 400 g
  • o legatura de leustean
  • 3 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Se spala si se curata legumele.Se toaca marunt toate.Fasolea se scurge de apa si se spala bine.

Intr-o oala se pune uleiul la incins,se pun legumele la calit,dupa ce s-au calit se pune fasolea si se completeaza cu apa,cam 3 litri.Se lasa sa fiarba.Dupa ce au fiert toate se condimenteaza,se acreste cu bors acru dupa gust,se pune si leusteanul tocat marunt,se mai lasa cateva clocote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole