Ciorba de fasole

de dariadeea in Ciorbe, 1 Iul 2013 | 3405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie de 800 g de fasole alba
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 felii telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • o cutie de rosii in conserva de 400 g
  • o legatura de leustean
  • 3 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Se spala si se curata legumele.Se toaca marunt toate.Fasolea se scurge de apa si se spala bine.

Intr-o oala se pune uleiul la incins,se pun legumele la calit,dupa ce s-au calit se pune fasolea si se completeaza cu apa,cam 3 litri.Se lasa sa fiarba.Dupa ce au fiert toate se condimenteaza,se acreste cu bors acru dupa gust,se pune si leusteanul tocat marunt,se mai lasa cateva clocote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu afumatura