Ciorba de perisoare cu carne de curcan

de Bya Ralu in Ciorbe, 19 Mai 2012 | 5021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de legume
  • 200-300 g carne tocata de curcan
  • 3 linguri bulion
  • 100 g lapte
  • 1 ou
  • vegeta,leustean,piper

Pentru perisoare:

  • 1 felie de paine
  • lapte
  • patrunjel
  • 1 ou
  • 1-2 linguri orez putin calit in ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu carne de curcan:

Morcovii si jumatate de telina se dau pe razatoarea mica,iar jumatatea de telina ramasa,ceapa alba si pastarnacul se pun la fiert in oala de ciorba.Legumele date pe razatoare se pun la calit in ulei de masline dupa care se adauga in oala de ciorba.Se pregateste carnea pentru perisoare.Se adauga intr-un castron,se pune 1 ou,putin patrunjel,piper si vegeta,si orezul calit in putin ulei de masline.se amesteca,si se pune 1 felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa.Se fac bilute.si se adauga in oala de ciorba, dupa care se mai lasa cca 30 minute.Se pune bulionul,subtiat cu laptele,si se face franjuri dintr-un ou.Se adauga patrunjelul si se serveste cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata reteta traditionala