Ciorba de perisoare

de Criss in Ciorbe, 31 Ian 2012 | 22171 vizualizari

 

Ciorba de perisoare e unda din preferatele mele, insa cred ca nu se nimereste sa fac de doua ori la fel. De fiecare data imi iese altfel si are alt gust. :)

 

INGREDIENTE

  • -500 g carne tocata de pui
  • -1 cescuta orez
  • -3 morcovi
  • -1 bucata telina
  • -1 ceapa
  • -1 ardei gras rosu
  • -1 rosie decojita
  • -2 cartofi taiati cubulete
  • -300 g smantana
  • -1 galbenus de ou
  • -1 lingurita otet
  • -marar verde
  • -delikat sau sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Din nou am vrut sa fie ciorba mai dietetica astfel ca nu am calit legumele.  Ceapa tocata marunt, gogosarul cubulete se pun la fiert. In momentul in care incepe sa fiarba, se adauga morcovul ras, telina rasa si perisoarele. Cand e aproape gata se pun si cartofii taiati cubulete si rosia cubulete. Se adauga delikat sau sare dupa gust si mararul verde tocat, plut otetul.

Noua nu ne plac ciorbele acre, astfel ca nu pun mai mult de o lingurita de otet, doar cat sa fie o idee mai acrisoara. Cand e gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Criss 1

01.02.2012, 05:35

Merci dragelor.

jolygina 1

03.02.2012, 18:20

chiar nu am mai facut demult ,ar merge o portie

MonaMimi 1

04.02.2012, 09:52

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu perisoare (sau fara ptr post)