Ciorba de perisoare

de izulika in Supe/Ciorbe, 17 Aug 2010 | 9145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mijlocii
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 telina mica
  • 1 morcov potrivit
  • 1 cartof
  • 1 legatura partunjel verde sau leustean
  • 1 varf de lingurita piper
  • 1 lingura delicat
  • bors la plic sau la sticla
  • 1 lingura orez
  • 3 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 70 g pasta tomate

Pentru perisoare avem nevoie de:

  • 300 grame de carne mix (porc si vita)
  • 1 lingura cimbru
  • 1 varf de lingurita piper
  • 1 lingura gris
  • 1 ou
  • 1 lingurita ulei
  • 2-3 lingurite delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala se pune apa la fiert

intre timp legumele se spala,si se curata apoi ardeii se toaca cubulete mici, ceapa se toaca marunt, telina,morcovul,cartoful,rosiile se rad pe razatoarea mare si se pun peste apa la fiert.

Intre timp carnea si condimentele se amesteca bine iar dupa ce legumele sunt fierte se formeaza perisoare umezind mana cu ulei si otet pentru a nu se farama la fiert.

Se adauga si perisoarele si se lasa sa fiarba la foc mic,adunand spuma din cand in cand,

dupa ce perisoarele au fiert se adauga pasta de tomate si orezul.

Cand orezul este fiert se adauga bors,delicat,piper dupa gust.

Apoi se toaca usturoiul marunt si se adauga in ciorba lasand sa mai dea cateva clocote, la sfarsit se inchide focul si se adauga patrunjel tocat marunt si/sau leustean.

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

yafa 1

18.08.2010, 16:04

Ce bunatate de ciorbita, a mai ramas un strop si pentru mine?

izulika 1

18.08.2010, 23:26

a ramas serveste eu dau ciorba tu aduci ardeiul iute

Bucataras Medi 1

19.08.2010, 08:05

ce bine arata si ce buna trebuie sa fie........mmm.............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors