Ciorba de pastai cu bors

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mar 2010 | 8798 vizualizari

 

foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 7oo g pastai rotunde
  • 2-3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • pasat de tomate
  • 1 cana bors sau bors magic
  • pasta de tomate 3-4 linguri
  • sare
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu bors:

Se pun marocovi,radacina de patrunjel sa fiarba in apa cu sare taiate in 4-6 bucatele impreuna cu ceapa,se lasa sa dea 3-4 clcocote apoi se pun pastaile de fasole  (curatate si taiate bucatele 2-3 cm)si ardeiul tocat,se lasa sa fiarba ,iar cand totul e fiert se pune pasta de tomate si borsul

E delicioasa cu o mamaliguta calda,iar daca nu e de post si cu branza sau cascaval..........e grozava

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu bors" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (5)

Rocsi 1

15.03.2010, 18:22

de mult nu am mai papat asa ciorbita

mariac 1

06.04.2010, 23:52

ce buna ar fi acuma

Bya Ralu 1

01.04.2012, 00:13

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas de ciuperci - post