Ciorba de os cu bors

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 1 Feb 2010 | 6472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1,5-2 kg os de porc cu carne
  • bors
  • delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os cu bors:


Mod de preparare:puneti osul la fiert aprox 1h,dupa care verificati daca e fiert cat de cat.
Adaugati cartofi cubulete,ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoare sau cubulete,ardeiul cubulete si lasati la foc pana se fierb legumele.]

Dupa ce au fiert legumele adaugati borsul si  delikatul si mai lasati sa fiarba(eu am pus 3 linguri rase de bors la pliculet,dar cantitatea depinde de cat de acru va place. Daca e prea grasa mai luati din grasime cu o lingura si tocati patrunjel si puneti in ciorba

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde (post)