Ciorba de oase de porc

de mihaelaM in Ciorbe, 17 Mai 2011 | 5753 vizualizari

 

dupa cum stiti saptamana trecuta am fost la tara si am taiat porcul asa ca trebuia sa fac neaparat o ciorba de oase si sa vede-ti ce a iesit....

 

INGREDIENTE

  • oase de porc
  • telina
  • pastarnac
  • morcov
  • ardei gras rosu
  • 1-2 cartofi
  • 3cepe verzi
  • 2linguri de orez
  • zarzavat facut in casa
  • bulion facut in casa
  • bors
  • sare
  • leustean verde
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase de porc:

spalam oasele bine sub un jet de apa, dupa care le punem la fiert timp de 20min. Dupa cele 20 min am aruncat apa, am spalat oala si oasele si le-am pus din nou la fiert. Cand carnea a fost fiarta pe jumatate am adaugat legumele curatate, spalate si taiate. Si tot acum am adaugat si orezul spalat bine in cateva ape.

Cand legumele, carnea si orezul au fost fierte am adaugat borsul cald impreuna cu zarzavatul si bulionul. Am mai lasat 5min si am dat la o parte apoi am adaugat patrunjelul si leusteanul taiate marunt. Se poate servi cu smantana.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

19.05.2011, 10:31

nu am voi cu carne afumata,dar eu vreau ciorba

mamaieelena 1

19.05.2011, 16:27

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza