Ciorba de miel reteta

de elucubratiiculinare in Ciorbe, 12 Apr 2012 | 5014 vizualizari

 

 Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati carne de miel cu os
  • 8 legaturi de ceapa verde,
  • 1,5 litru bors,
  • o legatura leustean (merg chiar si 2),
  • 1 buc ou,
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Carnea de miel, se spala si se pregatesc bucatile de carne cat pentru o portie. Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand da in fiert, va face spuma si aceasta se va lua.

Intre timp se pregateste ceapa verde. Se spala si se va toca marunt atat parta alba cat si cea verde. Se adauga si ea in oala, si se va lasa la fiert pana cand este gata carnea. Fiind miel (atat de fraged), se va fierbe in maxim 30 minute.

Borsul il fierbem separat si dupa aceea il adaugam peste carne. In caz ca nu este destul de acru, putem folosi si o jumatate de lamaie stoarsa.

Intr-un castronel batem oul si adaugam cate putina zeama din oala, amestecand sa nu se coaguleze (fiind apa fierbinte). La sfarsit adaugam leusteanul tocat marunt si potrivim de sare.

Bon Appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de miel