Dupa ce am hoinarit cateva ore bune,mi-a venit asa o pofta de ciorba,nu conta ce fel de ciorba...doar ca mi-am amintit ca am o pungulita cu loboda in congelator si o mana de taitei de casa....mi-am si imaginat ce buna o sa fie,rece si cu ceapa de apa...asa ca m-am apucat sa-mi fac damblaua...
Am curatat legumele,le-am ras ,morcovul si telina,ceapa si gogosarul le-am taiat marunt.
Am pus pe foc o oala,am pus putin ulei si am lasat sa se incinga,apoi am adaugat legumele si le-am calit cca 10 min,apoi am adaugat loboda taiata mai marunt.Am lasat sa se caleasca 3-4 min,am adaugat taiteii maruntiti,un praf de sare,apoi am adaugat apa,cca 2 l .
Am lasat sa fiarba bine,apoi am acrit cu bors.....Acum astept sa se raceasca.....mergea si niste leustean,dar n-am avut....