Ciorba de loboda

de divainbucatarie in Ciorbe, 24 Mar 2011 | 5723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi de loboda
  • 2 cepe
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia
  • 1/2 telina mica
  • 2 linguri orez
  • cateva frunze de leustean
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 felii bacon
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei – pentru omleta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Spalam loboda fara sa o rupem. Dam prin razatoare morcovul, telina si ardeiul, iar ceapa o tocam marunt. Calim ceapa, apoi adaugam ardeiul, morcovul, telina si orezul si le calim impreuna 1 minut. Intre timp tocam marunt loboda. O punem si pe aceasta in oala, apoi adaugam apa si fierbem maxim 20 de minute. In timp ce oala este pe foc potrivim de sare si piper, apoi punem sucul de la lamaie si leusteanul. Separat facem o omleta cu bacon, pe care o taiem fasii si o adaugam in ciorba, se mai lasa 1 minut sa fiarba.

In farfurie putem pune patrunjel tocat marunt.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:08

Multumesc Roberta! N-am vazut stirile in ultima vreme, profit de vremea frumoasa ... te pup si weekend placut!

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:08

Multumesc Luk!

lilik 1

26.03.2011, 01:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate