Ciorba de loboda

de divainbucatarie in Ciorbe, 24 Mar 2011 | 5835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi de loboda
  • 2 cepe
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia
  • 1/2 telina mica
  • 2 linguri orez
  • cateva frunze de leustean
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 felii bacon
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei – pentru omleta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Spalam loboda fara sa o rupem. Dam prin razatoare morcovul, telina si ardeiul, iar ceapa o tocam marunt. Calim ceapa, apoi adaugam ardeiul, morcovul, telina si orezul si le calim impreuna 1 minut. Intre timp tocam marunt loboda. O punem si pe aceasta in oala, apoi adaugam apa si fierbem maxim 20 de minute. In timp ce oala este pe foc potrivim de sare si piper, apoi punem sucul de la lamaie si leusteanul. Separat facem o omleta cu bacon, pe care o taiem fasii si o adaugam in ciorba, se mai lasa 1 minut sa fiarba.

In farfurie putem pune patrunjel tocat marunt.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:08

Multumesc Roberta! N-am vazut stirile in ultima vreme, profit de vremea frumoasa ... te pup si weekend placut!

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:08

Multumesc Luk!

lilik 1

26.03.2011, 01:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei a la grec