Ciorbă de linte şi fasole roşie - de post

de DinDragostePentruGatit in Ciorbe, 10 Apr 2012 | 7451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole roşie;
  • 200 g linte;
  • 2 cepe;
  • 1 cartofi;
  • 2 morcovi;
  • 1 păstârnac mare;
  • 1/4 ţelină;
  • ulei de floarea soarelui;
  • 500 mL suc de roșii;
  • pătrunjel;
  • sare.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de linte şi fasole roşie - de post:

Se fierbe lintea, nu în totalitate.

Se pune la fiert fasolea. Se schimbă apa de 2 ori.

Legumele se curăță, se spală, se toacă.

Cartoful îl toc mărunt, cam de mărimea bobului de fasole. 

Se pun toate legumele la fiert iar spre sfârșit se adaugă sucul de roșii.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de linte şi fasole roşie - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata