Ciorba de legume cu rasol de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 19 Noi 2015 | 9932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 bucati de rasol de vita
  • 1 ceapa mica 
  • 1-2 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 1/2 cutie de fasole pastai
  • 2-3 linguri de naut din conserva
  • 2 linguri de rosii in bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/bors maggi cu smantana/piper
  • 2 linguri de smantana
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu rasol de vita:

 

In oala de ciorba se pune apa si se pun bucatiile de carne la fiert pentru 45 minute.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline,impreuna cu morcovul taiat rondele,dupa care se pun in oala de ciorba.

Cartofii se taie cuburi si se pun si ei la fiert.

Fasolea pastai si nautul se pun aproape de sfarsit cand celalalte legume sunt fierte.

Se pun condimentele dupa gust si cele 2 linguri de rosii in bulion.

La final smantana se amesteca bine cu zeama din ciorba si se toarna in oala(acesta fiind luata de pe foc).

Se pune patrunjel proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

 Se poate pune si tarhon in otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu rasol de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

mirela0911 1

11.12.2015, 09:18

Ce bună e ciorba!

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 11:01

Bya Ralu 1

11.12.2015, 11:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste