Ciorba de legume

de ela in Supe/Ciorbe, 13 Mai 2010 | 3971 vizualizari

 

rapid si hranitor

 

INGREDIENTE

  • 1morcov
  • 2cartofi
  • 1ceapa
  • 1adei gras rosu
  • 2rosii
  • o lingura orez
  • 1telina
  • 5-6verze de bruxelles
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2linguri pasta de rosii
  • 1lingurita de boia dulce
  • patrunjel
  • telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Se curata ceapa si se toaca marunt,

cartofii se curata si ei si se taie cubulete.

Morcovul se rade si se taie fasii.

Se curata si telina si se taie marunt.

Ardeiul gras se taie marunt.

Rosiile se decojesc si se toaca.

Intr-o oala se pune putin ulei in care se distuie ceapa cateva minute.Se adauga toate legumele si orezulsi se acopera cu putina apa si se mai fierbe putin,apoi se toarna 3litri de apa,sare,vegeta,piper si se fierbe pana se inmoaie legumele.

Spre sfarsitul fierberii se pun pasta de rosii si boia dulce si se condimenteaza dupa gust cu ce mai este nevoie

.Inainte de a se lua de pe foc se adauga patrunjelul si leusteanul tocat marunt

http://mpeptenatu.blogspot.com/

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Sylvia 1

15.05.2010, 23:40

E tare apetisanta

ela 1

15.05.2010, 23:45

multumesc,Sylvia

mena29 1

16.05.2010, 08:05

Vin la ciorba ce sa fac daca nu mai prind si eu orez cu carne in sos alb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc