In oala punem 2 linguri de ulei la incins.
Adaugam ceapa tocata, morcovul si pastarnacul taiate bucati si lasam sa se caleasca cca.5 minute.
Adaugam rosiile pasate, sare si piper dupa gust, mixul de piper, foaia de dafin si apa.
Acoperim oala si lasam la fiert pana se inmoaie legumele.
Spargem ouale intr-un castronel, adaugam un praf de bicarbonat si batem ouale cu furculita.
Adaugam grisul in ploaie, mai presaram un praf de sare si unul de piper alb, omogenizam si formam cu lingura galuste de marimea dorita, pe care le lasam sa plonjeze in oala cu ciorba clocotita.
Dupa ce am format toate galustile acoperim oala si le lasam la fiert la foc mic pana se umfla.
Adaugam busuiocul in ulei, acoperim si lasam cateva minute oala acoperita pentru ca aromele sa se intrepatrunda, apoi servim.
Pofta buna!