Na ca si gaina mea a avut aceiasi soarta ca si cocosul Inei..............nu mai bine ii lasam noi sa se bucure si ei unul de celalalt?..........dar gaina mea a zis ca ea nu poate sa traiasca fara consoarta ei si vrea sa aiba aceiasi soarta ca si bietul cocos...............deci zis si facut ,.......trebuia sa ii indeplinesc dorinta bietei gaini,nu?.....asa ca ,la oala cu ea....................cred ca am luat-o razna cu aceasta poveste........da Ina este de vina ca ea m-a inspirat.
Tata a sacrificat gaina, mama a jumulit-o , parlit-o, ,portionat-o,imbaiat-o....hahaha.........eu stiu ce io mai fi facut ca mie mi-a dat-o gata doar sa o pun in oala.
Deci gaina portionata merge in oala , acoperim cu apa , adaugam sare si lasam sa fiarba.Se spumeaza din cand in cand .Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele spalate si taiate marunt.Cand totul este fiert (am scos pulpele si urmeaza sa fac o fripturica din ele) se adauga rosiile date prin razatoare si borsul.Lasam la fiert circa 10-15 min dupa care adaugam taieteii, dam in cateva clocote si tragem de pe foc.Asezonam cu leustean verde.