Vazut la ANCA_RM si executat. Foarte buna a iesit.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Morcovii se curata si se taie rondele.
Albitura se curata si se taie cuburi.
Ardeiul se curata si se taie patratele.
Rosiile se spala si se toaca cubulete.
Fasolea rosie se scurge din conserva si se trece pe sub un jet de apa rece.
Fasolea verde se curata si se rupe bucati mai mici.
Intr-o oala, se pune uleiul, ceapa, zarzavatul, ardeiul, soriciul si oasele afumate si se calesc 5 minute.
Se pune apa, vegeta si se lasa la fiert 20 de minute.
Se pune fasolea verde si fasolea boabe si se mai fierbe 15 minute.
Se pun rosiile si se mai fierbe 10 minute.
Se gusta, se completeaza cu piper si sare, se pune verdeata tocata marunt si se mai lasa 2-3 clocote.
Se mananca calda cu ceapa rosie sau ardei iute.
Pofta Buna!