Preluata de pe site, este foarte buna! Nu ma asteptam sa fie asa buna cu gustul de usturoi al leurdei.
Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece.
Se curata ceapa, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.
Coastele se spala si se taie potrivit.
Eu am pus la fiert fasolea cu coastele si putina sare in oala sub presiune, o ora.
Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.
Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.
Coastele le-am scos pe o farfurie, am scos oasele si le-am pus in oala.
Am completat cu apa si sare si am lasat sa fiarba cateva minute.
Am pus pasta de tomate si am lasat sa fiarba 10-15 minute.
Am potrivit de sare, am adaugat mararul si leurda tocate marunt.
Dupa cateva clocote este gata.
Se serveste cu ceapa rosie.
Pofta Buna!
1
Daca se fierbe direct on oala este nevoie de aproximativ de doua ore de fierbere.