Ciorba de fasole boabe cu leurda

de MotanLaOale in Ciorbe, 5 Feb 2014 | 4223 vizualizari

 

Preluata de pe site, este foarte buna! Nu ma asteptam sa fie asa buna cu gustul de usturoi al leurdei.

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole uscata
  • 500g coaste afumate
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatua marar
  • 1 legatura leurda
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu leurda:

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece.

 Se curata ceapa, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.

Coastele se spala si se taie potrivit.

 Eu am pus la fiert fasolea cu coastele si putina sare in oala sub presiune, o ora.

 Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.

 Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.

 Coastele le-am scos pe o farfurie, am scos oasele si le-am pus in oala.

 Am completat cu apa si sare si am lasat sa fiarba cateva minute.

 Am pus pasta de tomate si am lasat sa fiarba 10-15 minute.

Am potrivit de sare, am adaugat mararul si leurda tocate marunt.

 Dupa cateva clocote este gata.

Se serveste cu ceapa rosie.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca se fierbe direct on oala este nevoie de aproximativ de doua ore de fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai la multicooker