Ciorba de fasole boabe

de T I M E A in Ciorbe, 18 Mar 2012 | 4111 vizualizari

 

Din copilarie am considerat-o cea mai buna ciorba!

 

INGREDIENTE

  •  un bol fasole boabe
  • 400 gr kaizer afumat
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa 
  • un ardei
  • sare, piper
  • tarhon
  • 2 linguri otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

 

Spalam boabele de fasole si le lasam in apa de seara pana dimineata.

A doua zi incepem prin a pune fasolea singura la fiert.

Separat intr-un vas de 4-5 l punem apa la fiert. Cand fierbe apa adaugam zarzavaturile taiate si kaizer-ul taiat bucati. Lasam la fiert la foc mic.

 

Fasolea aproape fiarta si stoarsa de apa in care a fiert o adaugam in vasul cu legume aproape fierte si lasam sa mai fiarba totul impreuna, la foc mic. Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand avem totul fiert adugam tarhonul taiat si cele doua linguri de otet si oprim focul.

Servim cu ceapa rosie!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MIUTA 1

19.03.2012, 12:02

Tare buna ciorbica de fasole boabe

bucatarimcudiana 1

19.03.2012, 13:54

o ciorbita cui tarhon este bine venita

T I M E A 1

19.03.2012, 14:06

merci fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]