Ciorba de loboda

de gaby_gabytza in Ciorbe, 20 Iul 2012 | 3573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 legaturi loboda rosie
  • 1 ceapa marisoara
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 4 fire de ceapa verde
  • leustean
  • marar
  • patrunjel
  • ulei
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • bors acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Legaturilor de loboda se rup coditele si frunzele,le spalam bine.Intr-o tigaie calim ceapa,adaugam loboda tocata si lasam sa se caleasca putin.Intr-o oala punem legumele curatate,spalate si taiate,apa si punem pe foc cand cartofi sunt aproape fierti adaugam si loboda.

Mai lasam sa fiarba cateva clocote dupa care potrivim de condimente dupa gust si bors acru dupa gust.Mai lasam sa fiarba 2-3 min dupa care oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alinutzika 1

20.07.2012, 16:48

mamaieelena 1

20.07.2012, 17:17

gaby_gabytza 1

20.07.2012, 17:42

eu zic mereu ca e bine venita oricand o ciorbita de orice fel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbica de legume cu carne de vita