Ciorba de cartofi cu piept de pui

de daniastefania in Ciorbe, 20 Sep 2015 | 7900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 5 cartofi
  • 50 ml sos de rosii
  • 150 ml lapte
  • Sare
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu piept de pui:

Spalam bine pieptul de pui si il taiem cubulete. Curatam cartofii si morcovii si le taiem cubulete cat mai mici.

 Curatam ceapa si o tocam marunt. Punem putin ulei intr-o oala si cand s-a incins, adaugam pieptul de pui cubulete. Calim  cateva minute. Adaugam ceapa si mai calim 2 minute. Adaugam 3 litri de apa si sare dupa gust. Cand incepe sa fiarba, dam focul la mic si lasam sa fiarba 10 minute. Apoi adaugam morcovii si cartofii. Cand sunt fierte legumele adaugam sosul de rosii si laptele. Gustam si mai adaugam sare, daca e necesar. Lasam sa mai dea ciorba un clocot si luam de pe foc. Servim calda! O ciorbita care e pe placul copiilor. Pofta mare dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cocos