Ciorba de burta, falsa

de Sidy in Ciorbe, 19 Iul 2011 | 6773 vizualizari

 

Sunt multe persoane care nu adora burta de vitel....Pentru ele , recomand aceasta ciorba care are gustul leit cu al celei de burta, dar este facuta cu ciuperci....

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci (sau pleurotus proaspete)
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2-3 cepe verzi
  • 1/2 gulie
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 galbenus crud
  • smantana
  • patrunjel verde
  • 1 crenguta leustean verde
  • sare
  • piper
  • bors
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta, falsa:

Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.

Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga apa necesara si se potriveste de sare si piper dupa ce s-au adaugat toate legumele.Daca folositi ciuperci pleurotus le taiati fasii care vor imita perfect burta de vita.

Se lasa sa fiarba si se adauga si crenguta de leustean si usturoiul zdrobit.

Cind sunt toate fierte , intr-o cana se amesteca galbenusul si smantana adaugand la sfarsit un polonic de ciorba fierbinte. Amestecul se toarna peste restul de ciorba iar deasupra se presara patrunjel verde tocat.

Imita foarte bine traditionala ciorba de burta...si se face mult mai repede...

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta, falsa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zeama de pui de tara