Ciorba cu perisoare de pui fara orez

de reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe, 15 Oct 2014 | 11660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 2 lg orez
  • 4 oua
  • 1 felie de paine
  • patrunjel verde
  • 2 lg de zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui fara orez:

Perisoarele le facem din carnea de pui amestecata cu sare,piper,2 oua,felia de paine.

Separat ceapa curatata si taiata o calim impreuna cu ardeiul si pastarnacul,telina ,adaugam apa si lasam sa dea in clocot.Cand fierbe adaugam orezul, perisoarele si le lasam la fiert.Cand sunt fierte batem 2 oua cu sare si piper si turnam in oala,patrunjelul verde si zeama de lamaie.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui fara orez" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarvavaturi cu carnita si "moare"