Ciorba cu carne de porc si legume

de Bucataras Medi in Ciorbe, 28 Iul 2010 | 14204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne de porc cu os
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 3-4 caftofi
  • 3-4 rosii
  • 1-2 ardei grasi
  • o mana fasole verde
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc si legume:

Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se spumeaza si se lasa la fiet.Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoare,ardeiul gras taiat cubulete si fasolea verde rupta in 2-3 bucati.Lasam sa fiarba 10-15 min .dupa care adaugam cartofii taiati cubulete si mai apoi rosiile curatate de coaja si date prin razatoare.La final adaugam borsul si leusteanul taiat marunt.Lasam sa mai dea in cateva clocote ,potrivim de sare  si apoi putem servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

diana_k 1

02.08.2010, 15:23

Medi, Medi..ce portie ? eu vreau toata oala...

Bucataras Medi 1

03.08.2010, 22:17

Gata Diana,s-a facut trimit oala cu ciorba catre tine...................

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 13:01

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de perişoare