Ciorba de pui cu turnatei

de Miha in Ciorbe, 9 Iul 2009 | 8606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 500 ml bors acru
  • verdeata (patrunjel,marar,telina,leustean)
  • Pentru turnatei:
  • 1 ou
  • 50 g faina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu turnatei:

Carnea o punem la fiert si spumuim de cate ori este nevoie.

Se va pune de la inceput o cantitate mai mare de apa,aceasta scazand in timpul fiertului.Fierberea trebuie sa fie inceata.

Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga ceapa,morcovul,ardeiul gras,toate tocate marunt.

Cand zarzavatul si carnea au fiert se adauga borsul fiert in prealabil,verdeata tocata si turnateii.Se mai fierbe in jur de 10 minute.

Turnatei:

Se amesteca faina si ouale cu putina apa.Compozitia trebuie sa aiba consistenta unui aluat moale.

Se pune intr-un cornet de hartie sau intr-o punga si se strange cu mana,apasandu-se de sus in jos,deasupra vasului cu ciorba.

Orificiul cornetului trebuie sa fie cam de marimea unei boabe de piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu turnatei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Bucataras 1

09.12.2009, 00:09

aaa, pai daca-s frecatzei se skimba treaba

Bucataras 1

09.12.2009, 00:10

deci, ce-s aia frecatzei?

Ligia Bxl 1

03.01.2015, 15:13

Bucataras pana acum oi fi aflat ce sunt aia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare