Ciorba alba cu curcan si legume

de ANCA in Supe/Ciorbe, 13 Aug 2010 | 9106 vizualizari

 

.. am improvizat cu ce aveam la indemana, si a iesit gustoasa tare!!

 

INGREDIENTE

  • un piept de curcan dezosat
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • 1 telina
  • o mana de fasole verde
  • o mana de mazare
  • ardei gras
  • 3 rosii mari proastete
  • o ceapa
  • frunze proaspete de telina si leustean
  • 1 l bors
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba alba cu curcan si legume:

 Am taiat cubulete pieptul de curcan si l-am pus la fiert 10 minute, apoi am adaugat radacinoasele taiete julien fin, fasolea verde si mazarea. Am lasat 5 minute la fiert, apoi am pus ceapa tocata, ardeiul gras si rosiile taiate cubulete.

Cand toate legumele sunt fierte, se pune borsul clocotit separat, se sareaza si pipereaza dupa gust. Intr-un castron, am batut 2 oua cu 300 g smantana, le-am pus in ciorbita si am lasat sa mai clocoteasca aproximativ 3 minute.

Am oprit focul si am adaugat frunzele de leustean si telina.

O ciorbica usoara, merge foarte bine rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba alba cu curcan si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Corinuta 1

14.08.2010, 00:50

Julie 1

14.08.2010, 14:02

Sper ca mai ai o portie! Am o foameee!

mihaelar63 1

19.08.2010, 07:44

ce buna , da si eu doresc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu legume julien