Ciorba acra cu carne de pui

de Alexandra Burz in Ciorbe, 28 Ian 2014 | 9690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • ardei gras
  • 2 cartofi potriviti
  • 2 linguri orez
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
  • tarhon in otet
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu carne de pui:

Curatam si spalam bine legumele.

Taiem ceapa marunt, morcovii si patrunjelul rondele, ardeiul cubulete mici.

Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam legumele taiate si le calim usor aproximativ 10 minute.

Carnea o spalam bine de impuritati, o taiem cubulete si o adaugam peste legume.

Adaugam apa, aproximativ trei sfert din oala.

Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam cartofii curatati si taiati cubulete si orezul.

Cand e gata fiarta, oprim focul, si o dregem cu ou batut si smantana.

Adaugam tarhon murat dupa gust, in functie de cat o vrem de acra.

Decoram cu patrunjel verde.

TIPS-URI

1

pentru a nu se branzi adaugati oul batut cu smantana abia cand e aproape rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de pasare