Ne pregătim de iarnăăă ;) Un fel de mâncare principal, tare sățios, exact pe gustul Zmeilor! ;) Trăiască ciolanul afumat, fasolea e garnitura! Deobicei pornesc mâncare la gătit slow, seara ca până dimineață să fie gătită, și gata de luat la pachet! ;)
De această dată am testat aparatul slow cooker Crock-Pot pentru a fierbe fasolea, fără a mai fi nevoie să o pun peste noapte în apă rece,la umflat.:D
Se conectează la sursa de curent, se adaugă fasolea, după ce a fost în prealabil curățătă de impurități, ciolanul întreg, și legumele curățate și mărunțite, în vasul aparatului se adaugă cca. 1000 ml apă, se asezonează cu mirodeniile,
Se setează din MENIU se selectează programul HIGH și se lasă la fiert cca. 5 ore.
Se servește fierbinte, cu pâine sau mămăligă, alături de o ceapă roșie stropită cu puțin ulei de măsline și oțet de prune.
Spor și poftă bună!