Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri

de cristi2 in Dulciuri, 19 Feb 2012 | 4746 vizualizari

 

Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri

 

INGREDIENTE

  • 500g lapte praf Raraul,
  • 500g zahar tos,
  • un pachet de unt,
  • 100g apa,
  • 4 linguri cacao amara,
  • visine insiropate Fabbri,
  • optional 1 sticluta esenta rom

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri:

Intr-o craticioara se pune apa si zaharul.Se fierbe la foc mic pana incepe sa clocoteasca apoi se adauga untul amestecand continuu pana se omogenizeaza.Se ia craticioara de pe foc si se adauga laptele praf cernut ,cacaoa,esenta(optional)amestecand cu mixerul pentru a elimina eventuale cocoloase.Se scurg visinele din sirop si se adauga jumate din ele in compozitie amestecand usor cu o lingura de lemn.Se tapeteaza o tava cu unt si lapte praf si se intinde compozitia.La final se orneaza cu visinele ramase dupa placere.Se lasa la rece cca.24 de ore.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

iry-gabriela 1

19.02.2012, 19:47

cristi2 1

20.02.2012, 10:04

multam tuturor de urari si aprecieri !!!!sa vorbesc cu iubita-mi sotie sa vad ce bunatati mai face !!!!

diaconta 1

20.02.2012, 10:13

asa sa faci Cristi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa