Tocanita de pui cu cartofi

de lucy2002 in Pui, 24 Iun 2019 | 5477 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si delicioasa.
 

 

INGREDIENTE

  • 1,500 gr pulpe de pui dezosate
  • 6 cartofi potriviti
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • un ardei gras
  • usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru
  • boia dulce
  • o lingura de bulion
  • sare
  • piper
  • 50ml ulei,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu cartofi:

Legumele curatate si spalate le tocam. Cartofii curatati si spalati se taie in cuburi mai mari.

Pulpele dezosate se spala si se taie in bucati dupa preferinta, se presara cu sare si piper.

Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa si se lasa un pic pe foc pana cand aceasta devine sticloasa, dupa aia adaugam si restul legumelor taiata marunt , lasam pe foc 5 minute dupa care adugam carnea amestecam si lasam pe foc pana se albeste pe ambele parti. Adaugam cartofii taiati in cuburi mari sau dupa preferinta , completam cu apa ferbinte si lasam la foc mic se fiarba. Dupa ce cartofii au fiert se adauga o lingura de bulion, condimentele, potrivim de gust cu sare si piper si lasam sa mai fiarba 5-7 minute. Mancarica este gata cand este destul de scazuta. Dupa ce am oprit focul presaram verdeata marar, patrunjel un pic de cimbru sau ce va place voua.

Va doresc pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

completarea se face doar cu apa ferbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu cartofi