Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga

de Panacris in Pui, 18 Apr 2016 | 5109 vizualizari

 

Simplu și la îndemână oricărui începător în ale bucătăreli;) 

 

INGREDIENTE

  • Ciocănele de pui 20 bucăți,
  • Sare de mare cu oregano,
  • cimbru,
  • rozmarin 2 linguri,
  • Boia de ardei dulce 2 linguri,
  • Amestec de piper alb, negru, roșu și coriandru 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 -3 linguri,
  • Pungă pentru coacere 1 bucată.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga:

Ciocănele se pun în punga pentru coacere, se adaugă toate mirodeniile, inclusiv uleiul de măsline,  apoi se masează ușor pe din afara pungii , că să se înglobeze toate ingredientele ;) apoi se sigilează punga, se înțeapă din loc, în loc, se dă la gătit în cuptroul preîncins cca. 35 de  minute la 180 grade, adică foc mediu. Punga cu ciocănele se scoate  din cuptor, se desface cu atenție ca să nu vă ardeți cu aburul emanat ;), se savurează cu garnitura preferată și salată de sezon ;) Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii