Pui in sos de rosii (cu paste)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 26 Aug 2014 | 2990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (de curte)
  • un piept de pui (de curte)
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc proaspat
  • 2 linguri cu bulion
  • o cana cu apa plata
  • 2 linguri cu ulei
  • 200-300 gr paste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de rosii (cu paste):

Prajim carnea in cele doua linguri cu ulei pana ce se rumeneste foarte bine.

Adaugam apoi cateii de usturoi feliati si ii prajim putin impreuna cu carnea.

Coloram cu bulion. condimentam dupa gust si presaram busuiocul. Adaugam apa si acoperim vasul cu un capac, lasand sa fiarba totul pana ce sosul scade si devine dens.

In paralel fierbem pastele.

Se servesc calde, alaturi de carnea in sos. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de rosii (cu paste)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocos in sos de rosii si ciuperci