CHOUX A LA CREME -varianta rapida

de jolygina in Prajituri, 11 Iul 2013 | 5921 vizualizari

 

pe cat de repede le-am facut pe atat de repede s-au mancat

 

INGREDIENTE

  • o punga de coji de eclere(la mine au fost 45 dar micute )
  • 2 plicuri de budinca de vanilei
  • 6 linguri de zahar
  • 1 litru lapte
  • un tub de frisca
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHOUX A LA CREME -varianta rapida:

Pregatim cojile ,le taiem capacelele ,intre timp punem laptele la fiert dupa care adaugam zaharul iar cand a incput sa fiarba adaugam budinca care a fost amestecata cu 5 linguri de lapte ,mai lasam sa fiarba circa 2-3 min pana incepe sa se ingroasa apoi asa calda luam cu o lingurita si umplem cojile .Cand toate sunt umplute le lasam sa se raceasca apoi adaugam pe fiecare in parte frisca ,asezam capacelele si le pudram cu zahar .

Daca ti-a placut reteta noastra "CHOUX A LA CREME -varianta rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux à la creme