De Sf. Ioan am avut doi sarbatoriti in familie, sotul si fetita. Asadar am vrut sa il scot pe sotul meu in oras intr-un loc deosebit. Dupa lungi cautari pe internet am gasit un restaurant mexican in Brasov, Dos Amigos.
Cum eu personal sunt indragostita de mancarea picanta si am observat ca si el a inceput sa o indrageasca, am iesit la un chili con carne.
Mancarea a fost foarte buna, lafel si atmosfera...sigur se va lasa cu o reintoarcere.
Aceasta reteta am facut-o cu ocazia vizitei unei bune prietene, Raluca. A fost foarte buna si spicy, pe sufletul amandoura.
Se pune uleiul in vas ( eu gatesc foarte mult in wok, dar orice vas antiaderent este perfect), carnea de vita, ceapa, rosiile impreuna cu sosul tomat, sarea si piperul, se lasa la fiert acoperite aprox. 45-50 min. Se adauga porumbul, fasolea, ardeiul taiat cubulete, chili si se completeaza cu apa pentru a mai fierbe inca 15 min.
Se serveste cu tortilla (se gasesc in pungi asemanatoare chipsurilor) sau in chifle din care se scoate continutul si tinute putin la cuptor pentru a se intari asemeni unor mici farfurii.