Chiftelute patratoase

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2011 | 4586 vizualizari

 

Pai chiar asa...cine spune va pot fi doar rotunde????

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vita+porc tocata
  • 2 oua
  • cateva frunze rozmarin proaspat
  • sare
  • piper
  • 1 catel mare de usturoi
  • 2 lg pesmet
  • 1 ceapa rosie mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute patratoase:

Nu am masina de tocat carne,ca s-a stricat de la a 2 utilizare...deh...mi-a trebuit pe curent...

Asa ca peste carne am adaugat prima data ouale,am omogenizat bine de tot

Apoi am pus ceapa si usturoiul date prin blender,condimentele,frunzele de rozmarin maruntite si am amestecat totul bine..

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt,unt si pesmet,am asezat compozitia,era bine sa fii avut o tavita mai mica si patrata,dar am asezat-o si asa,

am presarat putin de tot cu mana si deasupra "mega chiftelei" pesmet,sa se rumeneasca si sa le faca putin crocante,si am bagat in cuptor la 200 grade pana s-a rumenit bine..

Cand s-a racit putin am taiat patratele si am servit....de aspect si un gust buuun

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute patratoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:28

apetisante

mihaelar63 1

24.11.2011, 14:50

Avangardista fata !!! Picasso in bucatarie
Ce mai spui ca economisesti timpalocat prajirii si pe deasupra sunt si mai sanatoase

Cris2711 1

23.12.2011, 19:09

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui la cuptor