Rosii umplute si bruschetti

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 5208 vizualizari

 

pai fiindca umplusem niste rosii cu mijlocul scobit ce era sa fac mai bun decat niste bruschete? :))

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii mai tari
  • o mana de fasole verde
  • 2 oua
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • 2-3 graunti de usturoi
  •  marar verde
  • 2 -3 linguri smantana
  • 1 /2 borcanel ciuperci champignion
  • 1 bucatica de radacina telina
  • 1/2 morcov
  • 1/2 ceapa
  • 4 felii de paine
  • putin unt pt.uns painea
  •  1 felie de cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute si bruschetti:

am preparat o maioneza clasica din un galbenus de ou fiert tare , un galbenus crud, mustarul, uleiul si un praf de sare.Apoi am fiert fasolea verde , am scurs-o si am lasat-o la rece.Am amestecat fasolea verde cu smantana rece si cu usturoi pisat.Ciupercile le-am calit cu putina ceapa si le-am dat un praf de sare.Le-am scurs , le-am lasat la rece si le-am amestecat cu maioneza si usturoi pisat.Am presarat si putin marar.Morcovul si telina crude curatate de coaja le-am dat pe  razatoare si le-am amestecat cu maioneza.Apoi am taiat capacele la 3 rosii si le-am scobit pe interior.Le-am umplut cu cele 3 umpluturi si le-am dat la rece.Miezul de le cele 3 rosii l-am tocat marunt, l-am amestecat cu putin ulei de masline si sare si cu cimbru uscat.Am  taiat 4 felii de paine, le-am uns cu unt si le-am dat un praf de sare, am incins Doubletta si le-am pus la  prajit.Apoi le-am uns cu usturoi zdrobit cu cutitul si le-am adaugat amestecul de rosii ci cimbru si putin ulei de masline si usturoi.Apoi le-am asezat intr-o tavita cu bucatele de cascaval deasupra si le-am dat la rumenit putin.Au iesit delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute si bruschetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (18)

nadina73 1

11.10.2010, 00:59

super super super super super ce sa mai zic ?sau sa mai zic?5 furcu si 5

epurasha2bb 1

11.10.2010, 11:38

multumesc fetelor! miha ma bucur, ditto!

luminita20_2006 1

11.10.2010, 17:03

arata foarte foarte bineo sa pun in practica reteta neaparat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ciuperci si sos bechamel