Chiftelute marinate cu legume

de nico15 in Porc, 13 Dec 2010 | 3762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg de carne in amestec(porc+vita)
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 150 ml lapte miez de la ½ de franzela
  • sare, piper
  • 1-2 oua,
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • suc de rosii sau bulion
  • 1 steluta de anason,
  • ulei
  • faina  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate cu legume:

Se trece la pregatirea carnii, se amesteca carnea cu usturoiu pisat si ceapa taiata marunt, franzela se pune la inmuiat in lapte, se stoarce bine si se adauga peste celelalte ingrediente, se adauga si ouale, se sareaza si pipereaza. Se amesteca bine si se trece la modelarea chiftelelor. Dupa ce se trec prin faina si se pun in tigaie la prajit.

Legumele se curata, spala si se taie bastonase(bare) pe lungime de marimi egale, se pune un pic de ulei si se vor sota, dupa care vom adauga un pic de apa si le vom lasa sa fiarba dar nu foarte mult, legumele trebuiesc sa fie al’dente, se fierbe aproximativ 20 de minute se va adauga si sucul de rosii dupa care se vor introduce si chiftelele si se va mai da inca 15 minute la cuptor.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:56

Foarte frumoase!
Am ajuns prea tarziu?

nico15 1

13.12.2010, 23:06

Tu niciodata nu ajungi tarziu, mai gasesc eu una pentru tine draga Miha, dac a nu pe ultima o imparti cu Silvi iar daca chiar nu mai sunt fabem altele repejor.

MotanLaOale 1

14.12.2010, 12:11

bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos de legume