Chiftelute la cuptor in crusta din fulgi de mei

de Valclaudia in Porc, 12 Mar 2016 | 3351 vizualizari

 

delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 2 oua de casa
  • 4 felii de paine negra
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1 lingura frunze uscate de patrunjel
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita rasa de boia dulce
  • cca 100 gr. fulgi de mei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor in crusta din fulgi de mei:

Preincalzim cuptorul la 220 grade.

Feliile de paine neagra se trec sub jet de apa rece, apoi le stoarcem bine zdrobim painea intr-un castron incapator.

Adaugam carnea de porc tocata, ouale, sare si piper dupa gust, 1 lingurita de usturoi pisat, una de boia dulce si o lingura frunze de patrunjel uscate.

Omogenizam amestecul,apoi formam chiftelutele si le trecem prin fulgi de mei.

Tapetam tava cu folie de teflon sau hartie de copt, asezam chiftelutele in tava si dupa ce le-am modelat pe toate dam tava la cuptor pentru 30-35 minute, pana se rumenesc chiftelele frumos.

Noi am servit chiftelutele cu piure de cartofi si putin sos de soia.

Au fost crocante si delicioase...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor in crusta din fulgi de mei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc