Fripturica mea de porc

de ionela2682 in Porc, 9 Feb 2010 | 4181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • condimente
  • foi de dafin
  • patrunjel
  • 1 kg supa sau apa
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica mea de porc:

se spala si se portioneaza carnea, apoi se pune la prajit pana se rumeneste bine pe ambele parti, de acum incepem sa adaugam cate o cana de supa, pana scade dupa aceea inca una si tot asa pana punem toata supa.

Adaugam toate mirodeniile (fara patrunjel) si mai lasam sa fiarba, (in total cam 1 ora si jumatate la foc mic). Eu prefer mai mult sos de aceea nu las sa scada foarte mult ultima cana de supa.

La final se adauga patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica mea de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ionela2682 1

10.02.2010, 09:41

poftiti,poftiti de va serviti!

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 12:45

dak ar vedea sotul meu, m-ar bate la cap pana i-as face...eu am cam scos carnea de porc din meniu iar el saracul numai asa ceva manca inainte
arata tare bine

ionela2682 1

12.03.2010, 15:51

pai merge si altfel de carne! pui.vita miel de care vrei ,numai sa-i faci saracului om!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]