Inspirata de reteta ''Chiftelute preparate la cuptor'' by Meri >:D< ... m-am gadit sa le pregatesc si eu sa vad diferenta :)) ... Diferenta nici nu e doar ca sunt mult mai sanatoase nefiind prajite in ulei.
Poza nu e stralucita :D ... dar chiftelutele va asigur ca sunt cu siguranta ;)
Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa rece cu sare.Cand s-au fiert,ii scurgem de apa si ii punem intr-un bol.
Adaugam carnea tocata,mararul,ouale si condimentam.
Amestecam bine ingredientele si dam compozitia la rece .
Facem din compozitie bilute si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
Le dam la cuptorul incins pana se rumenesc frumos.
Se servesc ca si garnitura sau simple cu mustar :)
1
Inainte de a fi puse la cuptor e bine sa fie date prin pesmet ( dar eu nu am avut )