Chiftelute din orez

de Julie in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2010 | 16531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca orez
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • sare,piper, vegeta
  • patrunjel
  • 2 oua
  • faina, pesmet, susan
  • bucati de carne, carnati sau cascaval - pentru umplutura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din orez:

In 3 cesti cu apa se pune la fiert orezul impreuna cu morcovul taiat cuburi ,
sare, vegeta. Dupa ce s-a fiert un orez mai legat, se lasa la racit.
Se amesteca apoi cu patrunjel tocat marunt si ardeiul gras tocat cuburi.
Se formeaza chiftelutele cu mainile ude,iar la mijloc se pune cate o bucata de carnat, carne prajita,sau un cub de cascaval.Eu am folosit piept de pui prajit.
Se pot lasa si simple.
Se dau prin faina, ou batut si prin pesmet amestecat cu susan.
Se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc frumos, sau se pot pune intr-o tava si coace la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din orez" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele