Chiftelute din file de peste

de violette in Peste, 26 Mai 2010 | 6421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. file de peste
  • o ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • o ling. zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • o felie de paine (fara coaja) inmuiata in apa
  • faina
  • sare si piper
  • 2 ling. de ulei+ulei pt. prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din file de peste:

Fileul de peste se toaca marunt, se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul, ceapa verde tocata, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, uleiul, zeama de lamaie, sarea si pipereul.

Se framanta bine toate ingredientele, dupa care se fac bilute mici, se dau prin faina, iar apoi se prajesc in ulei incins.

Eu le-am servit alaturi de paste si sos tomat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din file de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

madi_marin 1

27.05.2010, 17:30

si eu trebuie sa incerc reteta ta, ca si mie imi plac la nebunie chiftelutele de peste....

violette 1

28.05.2010, 10:27

ma bucur ca ti-a placut reteta mea
poate o sa o incercisi tu

babi5 1

28.02.2013, 20:29

bune ...oua nu trebuieste la ele ??

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stiuculite cu legume la cuptor