Peşte cu sos de roşii

de silvi0ara in Peste, 11 Mar 2010 | 6014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g peşte-eu am folosit fileuri de cod
  • 400g suc de rosii
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 2 lingurite zeama delămâie
  • 1-2 foi de dafin
  • 2-3 lingurite zahar brut
  • sare, piper dupa gust
  • condimente pentru peşte
  • ½ pahar cu apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peşte cu sos de roşii:

Punem o cratita cu apă cu putina sare si piper pe aragaz la foc, în momentul când începe apa să clocotească se pune sucul de rosii şi foile de dafin la fiert..Dupa ce a dat cateva clocote se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba putin,se adauga zeama de lamiae si daca va place putin mai dulce se adauga si 2-3 lingurite de zahar.Eu am adaugat..

Intre timp pestele se condimenteaza cu condimente pentru peste si se pune pe gratar sa se faca bine pe ambele parti,apoi se adauga in sosul de rosii si se mai lasa sa fiarba 5-6 minute.
Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peşte cu sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cald cu peste