Chiftelute din carne de porc si susan

de alilianaa in Porc, 15 Oct 2014 | 3890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne de porc tocata
  • 4 linguri seminte susan
  • 2 cepe rosii potrivite
  • un morcov de marime medie
  • 3 lingurite pesmet
  • sare, piper dupa gust
  • 3-4 catei de usturoi
  • o legatura medie de patrunjel si una de marar
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne de porc si susan:

Ceapa si morcovul se curata si se spala.

Ceapa se toaca la robot marunt. 

Morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se scurge de zeama.

Patrunjelul si mararul se spala, se pune la scurs si se toaca marunt.

Usturoiul se piseaza. 

Intr-un bol punem carnea, adaugam ceapa, usturoiul pisat, morcovul ras, pesmetul si susanul, ouale si amestecam. La final punem patrunjelul si mararul tocat, amestecam si punem si sare si piper. Din compozitia rezultata se portioneaza chifetlute rotunde care de prajesc un ulei. Rand pe rand, dupa ce chiftelutele au fost prajite se pun intr-o farfurie cu servetele pentru a absorbi surplusul de grasime. 

Se servesc dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de porc si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de porc