Chiftelute de vinete, dovlecei si branza

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2012 | 10220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 100 gr. telemea sau cascaval
  • 100 gr. pesmet
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 7-8 catei de usturoi
  • 1 felie franzela
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de vinete, dovlecei si branza:

Curatam vanata si dovlecelul, ii taiem cubulete si-i punem la fiert )timp de fierbere 7-8 minute), apoi ii lasam la racit.

Mixam la robot dupa ce se racesc, la fel procedam cu ceapa, usturoiul si felia de franzela.

Omogenizam toate ingredientele (vanata, dovlecelul, ceapa, usturoiul, 1 ou, pesmet, branza rasa, sare, piper), pana cand obtinem o pasta legata care poate fi modelata. Daca este prea moale, mai putem adauga pesmet.

Formam chiftelute si le punem intr-o tava pe hartie de copt. Se stropesc cu ulei.

Timp de coacere: 30 - 40 minute (dupa 15 minute le intoarcem, stropim din nou cu ulei si-i coacem pana devin rumeni, crocanti).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de vinete, dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]