Chiftelute de curcan si dovlecel

de lilik in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2010 | 6949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr carne de curcan
  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • sare,piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de curcan si dovlecel:

tocam carnea,curatam dovlecelul si il dam pe razatoare si ii punem sare.amestecam intr-un vas carnea,oul,painea,dovlecelul stors si sare,piper.

din compozitia obtinuta formam bilute pe care le dam prin faina,apoi le prajim.noi le-am servit cu salata de rosii.

pofta buna!

TIPS-URI

1

daca vreti puteti inlocui curcanul cu pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de curcan si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lilik 1

17.10.2010, 22:59

adevarul e k sunt tare bune la gust

nadina73 1

17.10.2010, 23:13

super bune,imi place combinatia curcan ,dovleac5f

lilik 1

18.10.2010, 00:02

si mie f mult imi place merci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale "by Anisoara"