Chiftelute de cartofi cu branza

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2010 | 7919 vizualizari

 

aceasta reteta am vazut-o la ionix si mi-a ramas gandul la ea, asa k am trecut si eu la treaba

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi de marime mijlocie
  • 2 morcovi
  • un castronel de cas putin sarat de vaca
  • 2 linguri cu smantana
  • 4 oua
  • piper alb
  • boia dulce
  • busuioc
  • marar
  • patrunjel
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu branza:

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat cartofi, cat si morcovii, separat amestecam ouale cu branza, smantana,  condimentele si verdeata, punem compozitia formata peste cartofi si amestecam bine.

se formeaza bilute din compozitie, le dam prin faina si le turtim putin cu podul palmei.

se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana devin aurii la culoare, apoi se scot pe un servetel, pt a absorbii uleiul.

noi le-am servit cu sos Tzatziki




 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon