Chiftelute de carne cu maioneza si ceapa

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2015 | 3937 vizualizari

 

Ce-mi plac......

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne tocata amestec porc vitel
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • 3 felii de paine
  • 1 legatura verdeata
  • sare,piper
  • 4 cepe esalota
  • 1 lingura otet
  • 4 linguri de maioneza
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de carne cu maioneza si ceapa:

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. La fel si verdeata.

Painea se imoaie in apa si se stoarce bine.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele.

Se condimenteaza.

Cu mainile trecute prin apa rece  se formeaza chiftelute mici.

Se prajesc in ulei incins la foc potrivit.

Cand sunt rumenite se scot pe hartie absorbanta.

Ceapa esalota o taiem julien.

Punem un vas cu apa la fiert, adaugam otetul, sare si piper.

Cand apa fierbe punem ceapa si o lasam 2-3 minute. Se scoate ceapa si se lasa la racit.

Cand toate preparatele s-au racit amestecam bilutele de carne cu ceapa si cu maioneza.

Dam la rece pentru cel putin 2 ore.      

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

treceti mainile prin apa rece cand faceti chiftelutele

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de carne cu maioneza si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu legume si prosciutto crudo